Selvbetjening

Ved at trykke på selvbetjenings-knappen her på siden, får du mulighed for at

 

  • Bestille tid
  • Forny recepter på fast medicin
  • Skrive til lægen og personalet
  • Læse beskeder fra lægen og personalet

 

Du kan læse nærmere om brugeroprettelsen herunder:

 

Brugeroprettelse

Første gang du besøger Lægehusets hjemmeside, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “ePortal login” til højre for denne tekst. I det nye billede, der kommer frem, skal du IKKE taste dit cpr.nr., men derimod trykke på teksten “Opret mig som bruger” til højre i billedet.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv. Det er vigtigt, at du udfylder email-feltet med en gyldig email-adresse, da vi bruger denne email-adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på ePortalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelsesskemaet og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en email fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i emailen. Et nyt vindue vil nu åbne sig, og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på ePortalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)